Ibland rinner bägaren över ....!

-Nu fan får det vara nog! Skrek jag åt sambon i morse. Ja nu jäklar fick han veta " Vad han heter" för en stund.

Jag var tillovad sovmorgon idag. Jag var så trött igår igen att mina ögon knappt kunde hålla sig öppna under kvällen.

Som jag sagt förut så tar jag nätterna här hemma och det är nog tur det. Jag gör det så tyst och font som möjligt och Flis somnar oftast om utan det minsta gråt. Tyvärr kan jag ofta ligga där jättekissnödig och jättetrött. Men jag gör det för att jag måste. På MINA sovmornar går JAG alltid upp för att ge Flis sin morgonvälling och ibland byter jag även hennes blöja. Sen väcker jag sambon och säger att han får gå upp. Ofta med prottester och jobbigheter, men han går upp efter en stund.. och det tar återigen tid för mig att somna om.

I morse vaknade Flis kl 05:15 och jag gick upp, gav henne välling och fick henne att somna om. Jag var så kissnödig att jag var tvungen att gå upp igen, och var rädd att Flis skulle ramla ur sängen att jag la tillbaks henne i sin egen. Självklart sov hon för lätt för de toch märkte direkt att jag lagt henne i sin säng. Tillbaks till ruta ett och jag lägger henne hos mig. Fortfarande kissmnödig! Nåja. hon somnar om och jag går på toa och kommer tillbaks tränger mig imellan sambon och Flis. Flis ligger alltid på sidan om mig därför att hon måste somna på den sidan om mig.. det går inte annars. 
Hon vaknar till lite, vänder på sig och jag lägger armen om henne en stund och hon somnar. Jag tar bort armen och somnar jag också. Jag vaknar av att ungen vänder på sig en gång för mycket och ramlar ur sängen. Självklart har jag lagt en stor kudde bredvid sängen som ska ta fallet och det gör den och ungen jämrar sig lite bara. Jag väcker sambon och säger att jag Flis ramlade ur sängen men att kudden tog det. Hon ligger mellan oss en stund och leker sedan säger jag: -Jag går upp och gör en dl välling till, kollar du henne ?
- Nej,
- Nähe- gör du vällingen istället då? Undrar jag
-. Jag vill inte göra någonting, jag vill sova!

Och nu jävlar! Nu är bägaren full och innehållet rinner över !
" Du tror inte jag vill sova" " På MIN sovmorgon erbjuder JAG mig göra välling åt DIG och du kan inte ens passa henne i sängen. Är du sann eller ? .-.. Ja ni kan ju tänka er fortsättningen på den cirkusen!

Fy fan! Orden talar för sig själva. Vad ska jag göra ? Slänga han i soporna när han sover !? Bra idé! Kom och hjälp mig om natten när han sover. För han är tung!


Kommentarer
Postat av: Elenore

Tror du måste ta ett ordentligt snack med honom, helst lugnt och fint, och verkligen tala om att HAn också är fötälder.

2009-04-28 @ 09:11:28
Postat av: Johanna

Du måste prata med honom i lugn och ro. Låt din mamma ta hand om flisan ngr timmar och ta er tid att prata igenom allt.



jag förstår dig totalt o att bägaren rann över.

vill du prata så kan du höra av dig.



kram

2009-04-28 @ 10:13:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0