Måndag 9/11

Hej !
Inga bilder, inget bloggande. Jag vet, jag är en slarver!

Det är så mycket som händer att jag inte rikigt hinner med. Dessutom finns det inga batterier till kameran ( dålig ursäkt, jag vet).

Flis har börjat att krypa som en tok. För det mesta har hon vänsterfoten under sig så det blir lite knasigt men ibland får hon till det och då går det riktigt fort!

I heögen hade vi farmor och farfar på besök. De lekte och stojjade med Flis. Sedan fikade vi med semlor från Ica Maxi, gott,gott! Sedan ringde moster Cathrine och ville väldigt gärna åka och träna tillsammans med mig. Jag hade dock lovat Christer att stanna hemma då han behövde Plugga mycket. Cathrine kom då på den brillianta idén att ringa mormor och be om barnvakt. Sagt och gjort och mormor ställde upp, återigen :)
Tyvärr var Flis och jag då tvungna att avlägsna oss från socialiseringen med farmor och farfar. Kändes inte riktigt bra ska ni veta men jag tackar inte nej till att få åka iväg och träna :)

Flis var glad som nästan alltid och vi fick gasa på ordenltigt hem till mormor för att hinna. Träningen var rolig och jag kunde nästan släppa tankarna på Flis. När jag sedna hämtade Flis efter träningen blev hon jätteglad av att se mig! Det värmde såklart :) Hemma igen tog det lite tid för henne att somna, men sedan sov hon en väldigt bra natt !

Igår gick vi bara på en liten prommis. Gick med källsorterningen och damsugade lägenheten.

Idag däremot träffade vi mormor i centrum för att kolla på en vårjacka till Flsi jag tittat ut på intenet. Självklart fanns den inte i den storleken jag ville ha. Men vi la undan den i farsta tills i morgon. Så i morrn bar det av åt det hållet! Kanske borde jag ringa till moster Nettan igen! Fast hon (du) jobbar säkert! Annars skulle det vara väldans kul att träffa henne! Moster Nettan har nämligen en alldeles speciell plats i mitt och min systers hjärta :)

Nästa helg är en helg att se framemot och en helg att ha lite ågren för! På lördagen ska vi först vara hemma hos oss för att äta semlor och fira alla hjärtans dag tillsammans med Cathrine och hennes familj och mormor och hennes fästman. Kankse kommer också våra småsyskon: Claes och Kally. Mormor ska göra semlor och ska även ordna fiskdamm :) Jag LOVAR att ha kameran beredd så att ni alla får se! På kvällen ska jag och Christer ut på " nytändning" som Cathrine kallade det.  Hehe, nej då så kul ska vi inte ha. Vi ska i alla fall vara tillsammans utan Flis, gå på bio och äta. Försöka ha det lite mysigt. Mormor och Hasse stannar kvar hemma hos oss och tar hand om Flis.

På söndag ska JAG ut med mina vänner: De absolut bästa vänner man kan ha. De som står där, i alla lägen. De som alltid försöker förstå fast de inte har någon aning. Ni som alltid sträcker ut en hand- Moa och Sabina. Vad skulle jag göra om ni inte fanns! ?  Tjejdag ska det bli. Lite shopping- shopping för osynliga pengar för min del. Mat och bio. Heldag, jättemysigt och VÄLBEHÖVLIGT för min del. 

Det kommer dock kännas HUR konstigt som helst att lämna Flis och Christer en hel dag. Men någon gång måste det göras och jag vet att Christer kan ta hand om Flis lika bra som jag. Bara det att. han aldrig gjort det en hel dag förut. Konstigt? Ja kanske.

Nu är det tv. Jag måste gå. Men jag lovar. Det kommer bilder!

Kommentarer
Postat av: Elenore

Hoppas du hade en bra dag!

2009-02-17 @ 12:58:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0