Midsommarafton!

Idag har vi firat midsommar hemma hos mormor och hennes fästman H. Flis är lite sjuk, ltie feber och lite hosta. Snorar som bara den! Stackars liten! Det har dock vart en MYCKET trevlig eftermiddag. Med god mat och midsommartårta!
Alltid är det lika roligt att träffas allihopa! Flis älskar att leka med sina kusiner och hitta på bus. Mormor hade fixat fiskdamm och Flis fick ett jättefint sommarsett i linne och shorts. Lägger ut bild senare. Jag har just lagt upp bilder på bilddagboken från Felicias kalas den 6/6. Det tar sån himla tid att ladda upp bilder från vår dator. Jag blir som tokig! Här hemma har det hänt grejer i alla fall. Vi har flyttat ut vår säng till vardagsrummet och Flis har fått vårt rum, helt för sig själv. Hon sover inte hela nätter för det, inte ännu i alla fall. Men det kommer väll, kankse när hon är 4 år eller nått! Hehe!

Sambon är också sjuk, givetvis alltid när Flis är sjuk. Själv känner jag ingenting. Om sambon inte är allt för dålig i morgon så ska jag jobba. Jag får ju väldigt bra lön under sånna här helger så vi håller alla tummar och tår för att sambon itne känner sig allt för dålig i morrn. Nu ska jag gå och duscha och sedan försöka krypa till kojs. Hur som helst blir det tidigt i morgon, och tidigt i natt för all del.

Här kommer i alla fall en bild på min egen princessa! Smutsig och glad ettåring! Har gått i tre dagars tid och just ätit sin första tårtbit alldeles själv!
Smutisg och Glad ettåring som vid tillfället gått i tre dagar. Har precis gått från bordet då hon ätit sin födelsedagstårta och kakor helt sjävl! Vilket synes!

Väldens finaste! Mamma älskar dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0