Torsdag 29/1

Flis är MAGSJUK!!!!!
Det borde vara olagligt, eller det borde helt enkelt inte finnas. Så små barn ska inte behöva vara magsjuka. Inte sjuka över huvuetaget! Ja här spys det. Inte mycket får hon behålla. Nu fick jag i henne liite smörgådrån, lite blåbär och vanligt vatten innan hon somnade. I natt har hon baa fått vätskeeräsättning på sked, och allt det har hon inte fått behålla. Välling kl fem fick hon visseligen behålla.  Hon somnade i sin säng i går men rdan kl 23 fick hon komma över till mig och hon har vaknat X antal gånger i natt. Christer har flyttat ut på soffan, skönt det så jag och Flis får plats inne i sovrummet med alla kräkningar å allt vad det är.
Dumt bara att hon är tillbaks i vår säng igen, nu när hon somnat så fint i sing egen. Men vad ska man göra då ? Ungen är ju sjuk. Vi får helt enkelt börja om när när blivit frisk. Pust Pust !

Christer har flytt hemmet idag för att få något skolarbete gjort. Flis ligger och sover och jag ska nog göra detsamma. Hon har redan sovit två gånger idag. Men man behöver ju sova när man är dålig.

Stackars lilla Flis. Mammas älskling-skatt. Snart blir du frisk och kan skratta å le igen. Snart vännen, snart är allt som vanligt igen!   

Onsdag 28/1

God morgon !! '
Visst blev det som jag förutspådde igår. Klockan 05:50 vaknar ungen och är jättepigg! Dricker lite välling och sen försöker jag få henne att somna om men icke! Lika bra å gå upp. Men sedan blev hon trött redan kl 7. Jag gjorde mer välling och la henne i sin säng. Hon skrek inte ens. Det är tyst inifrån sovrummet. Hon måste ha somnat! Jag måste skynda mig, kanske får jag också en blund! Om Christers väckarklocka väcker henne, då jäklar. DÅ  får han ligga på soffan RESTEN AV VECKAN! haha!


Tisdag 27/1

Hej och Hallå !

Idag har vi i stort sett bara vart hemma. Flis vaknade redan kl halv sjui morse och tyckte det var dags att gå upp. Christer åkte iväg till Norrtälje och Flis och jag blev ensamma. Redan kl nio blev hon trött så jag la henne i sin säng och hon somande med detsamma. Jag ringde till Tant Moa och frågade om hon ville göra oss sällskap idag och det ville hon. Flis åt lunch redan 11: 20 efter en stund blev hon trött och las i sängen igen, stupade ganska fort denna gången också. Moa kom och precis när vi skulle sätta oss för att äta så vaknar Flis. Hon ville väll vara med ! Vi går på en prommis och går sedan hem för lite mellis.  Sen leker vi och tjoar tillsammans ända tills Moa går kl 16. Vi äter middag kl 17: 00 och jag märker att Flis blir ltie piggare efter maten, bra då håller hon sig till natten tänker jag. Men redan vid 17: 30 blir hon jättetrött och vill inte göra annat än att hänga på armen. Så så får det bli. Jag vägrar lägga ungen för att sen inte få sova i natt, hellre går jag upp kl sex i morrn bitti!

Mormor ringer och vi pratar lite med henne.  Flis är så trött så trött, så hon får pyjamas och saga redan 18: 20. Hon läggs i sin säng 18:40 och somnar, med det samma! Inte så konstigt. Har man vart uppe sen kl 13 så !!

Dock vaknade hon efter bara en halvtimme, som hon aldrig gör nu för tiden! " NEEEEJ!" Tänker jag, men jag går in och söver om henne, lyckligtvis fungerar det i hennes säng och hon somnar om rätt snabbt.

Nu är kl 20: 00. Och vad gör man nu då ? Ungen sover, sambon är inte hemma. Nåja, visst är det trist. Men lite skönt också. Jag har FULLSTÄNDIG valfrihet :) Ensamrätt på fjärkontrollen! Härligt! Ska (nog) passa på att lägga mig tidigt idag också. Flis lär ju vakna med tuppen i morgon! Och vi kan ju bara gissa vem som får gå upp- juste!
Nåja, vi ska i alla fall följa med mormor iväg på nån obilgatorisk hälsoundersökning. Blir nog en sväng förbi babyland också!
NU mot oboyen, mackorna och TV:n.
Vi ses !  

Söndag 25 / 1

Dagen började som vanligt. Flis vaknade och vi gick upp och Flis fiick sin välling i soffan.  Sedan sov Flis en stund och under tiden ringde Mormor och frågade om vi ville ha besök, och det ville vi såklart :)
När Mormor och Hasse kom hade Flis precis vaknat.  Flis kände igen Mormor men blev lite blyg för Hasse- Han hande ju rakat av sig allt skägg! : )


Vi åt lunch tillsammans och Flis åt sin burk. Men fick även smaka lite blodpudding, gott verkade hon tycka. Under tiden ringde moster Cathrine och frågade om vi vile följa med till STDPOOLEN ! OCh det ville vi gärna ! Telefonsamtalen gick vidare till Christer som tyckte det var en bra idé och även till Morbror Claes, men han fick vi inte tag på så vi fick ringa till morfar som sa att Claes fortfarande låg och sov då han och en kompis vart uppe och spelat dator till kl 05:00! TONNÅRINGAR!!

Nåja iväg kom vi tillslut. Jag hade packat iordning allt och fick ge Flis lite välling till mellis. I Bilen hoppades vi att hon skulle somna, men icke! När vi sen kom fram och jag och Flis gick in till damernas för att byta om så fick jag svaret : Bajs i blöjan. Inte går det att sova då. Men år uderbara lilla tjej var så glad och snäll hela tiden. Visst var hon trött. Men hon häll humöret uppe i alla fall. Tyckte det var rätt roligt att plaska i poolen och bada i bubbelpoolen. Christer och jag fick även tid att åka vattenrutchbanor och ha roligt på eget håll då Flis var med mormor!

Flis åt en halv burk mat och en heeel burk bananpuré sedan somnade hon i bilen med detsamma! Sov heeela vägen hem och sedan när vi kom hem så åkte Christer för att handla välling, gröt och blöjor då allt var nästan precis slut! Efter en liten stund kom det en ny familj och tittade på katterna. ( Ja sist fick vi tillbaks dem efter bara två dagar.)  Den nya familjen kommer och hämtar katterna på onsdag! Skönt, men lite sorgligt igen då.

Idag blri det NOG lugna gatan med mormor och moster i släkten har man aldrig någon aning om någonting. Och TUR är väll det  :)

Fredag 23/1

Idag åkte jag och Flis till farsta centrum med mormor och moster, Anton och Gabriel. Inga pengar hade vi. Men jag skarpade ihop lite parkeringspengar och åkte iväg. Mormor lovade att bjuda på BurgerKing. Vi åkte iväg och mötte upp de andra i Farsta centrum. Vi började med att inta BR Leksaker! Där inne sprang killarna ( kusinerna Anton och Gabriel) runt och tittade på allt de gillade. Flis fick en jättehäftig barnvagnsleksak utav mormor!

Vi gick sen vidare till Burger king då jag och alla barn var jättehuuungriga. Flis åt som en häst. En hel burk biffstorgnanof och så efterätt på det. Själv fick jag en whopper meny, istället för min beställda dubbelcheesburger meny. Men whoppern gick ner, attans vad god den var !

Efter det gick vi runt i olika äffärer, såklart.  B.l.a hann vi med POLARN & PYRET rean :) Jag köpte bara trosor till Flis där, 35 kr. Allt jag hade på mig. Däremot köpte mormor en mössa till Flis, till våren och Moster handlade en jättecool boddy till Flis i ettårspresent. ( Jo det är ett tag kvar.) Anton och Gabriel fick varsin coolt T-shirt av mormor och Moster Cathrine köpte andra grejer till killarna som jag inte har ritkgit koll på. Föutom en fin mössa som Gabriel sprang runt med resten av dagen- Flis somnade strax i sin vagn. Men inte så länge som hon behövde! Vaknade lagom till vi skulle fika och hon fick då i sig en halv banan och lite majskrokar. Fick även smaka lite på Kusin Gabriels CHOCKLADBOLL! Gott tycte Flis.

Sen fick vi bråttom! Klockan blev tre och min parkering gick ut: 14:54. Ner med ungen i overallen och så sprang jag ner till parkeringen. Ja så är det. OM jag måste skrapa ihop pengar til parkering och inte ens har råd att käka ut ( så mormor blir "tvungen" att bjuda.) Då har jag absolut inte råd med P Böter. Absolut inte ! Men jag hade tur den här gången igen. Ingen P Bot ! Skööönt ! Ville inte ens tänka på hur Christers min skulle se ut efter en sådan miss. Han hade ju inte fått göra annat än å betala bötern, DET hade inte vart nått skoj. 

Väl hemma somnar Flis i vagnen från parkeringen. Hemma slänger jag mig på sofflocket och pratar med Christer en stund. Efter ca 20 minuter vaknar Flis i samband med att vår kompis Romén ringer på dörren. Ja Flis blir först jätterädd men sen går det bra. Kan sitta i Roméns knä och han leker och får henne glad.

19: 20 Blir Flis trött och läggs i sin säng. Det tar nästan 45 minuter för henne att somna men hon skriker i alla fall inte hela tiden.
Vi andra sitter uppe och ser på Lets Dans-jag somnar till nyheterna och när Christer väcker mig ska Romén precis åka hem och Lets dance har börjat igen.  HAhaha! Blondinbella åkte ut ! Och vi drar oss tillbaka för att sova! Min fina vagnleksak jag fick av mormor idag!

uppdatering!

Gårdagens slut: Jo då kl 21: 00 visa Flis tecken på trötthet. Jag gjorde lite mer välling som hon bara drack 50 ml av, sedan la jag henne i hennes säng och det tog mellan fem och tio minuter, sedan sov hon. I natt vaknade jag ett par gånger av hennes gnäll, som faktiskt tystnade efter bara en stund. Kl 04: 00 vaknade jag med ett ryck !? Har jag inte behövt gå upp en enda gång? NÄ? Visst ligger ungen i sin säng? JA. Kl sex är jag så kissnädig att jag blir tvunngen att gå upp, när jag lagt mig ner i sängen igen börjar hon att gnälla till lite. Hon vänder på sig. MEN hon vaknar INTE!! Galet, jag lyckas somna om! Kl 07 20 vaknar ungen och jag tar upp henne och gör extra mycket välling 250 ml! Allt dricks upp och ungen är tokglad. Likaså jag !

Kunde inte somna!

NÄ, idag gick det bar ainte. Vi som talat så gott om att fem minuters metoden verkligen funkar! Och det gör den. Men idag ville det sig inte alls. Jag tror inte att Felicia var tillräckligt trött. När hon väl började slå sig till ro så började grannen att borra. Då kunde vi inte låda henne ligga därinne ensam. Ett ljud man inte vet vart det kommerifrån liksom. Och så kan man inte sova, det tyckte vi helt enkelt var för grymt. Dessutom skulle inte man själv kunna sova när någon borrar och vi vet ju alla ( ja de flesta) hur svårt det är att somna om. Men Flis hon är glad och vaken och snäll. Vi får helt enkelt testa igen senare. Borrandet borde väll sluta kl 21:00. Eller hur? Hoppas det !

Som sagt: Glad är hon, vår älsklingstjej!
JO, jag vet, bilden ÄR jättesuddig! Vet inte varför. Christers kamera börjar väll också bli dålig.


Tog i alla fall upp flis för att kolla tempen och hon hade ingen feber! Vi får väll se hur lång tid det tar för henne att somna nästa gång. Förhoppningsvis bara ett par minuter.- så som det brukar vara !

Onsdag 21 / 2

Hallå hallå!


Idag har vi vart hemma på förmiddagen. När Flis hade sovit åkte vi i väg Helena en från mammagruppen och lämnade tillbaks hennes sons mössa som Flis lånat av honom. Sedan for vi vidare till Icamaxi för att handla lite och sedan åkte vi vidare mot Mormor där vi åt middag och fikade tillsammans med mormor och morbror Claes. KL 18: 00 åkte vi hem i hopp om att Felicia skulle hålla sig vaken och kunde somna hemma i sin säng som hon nu är van vid. Men ungen blev så trött att hon somnade i bilen, lilla skruttan så söt hon var. Vi var nästan hemma så vi lät henne sova de få minuterna av bilresan som var kvar. Christer lämnade av oss hemma och när jag löft upp henne så sov hon fortfarande, stenhårt! Väl hemme i porten började jag prata med vår granne och då vaknade hon till liv. Väl hemma blev det pyjamams och läsning ganska direkt ändå. Flis las i sin säng kl 19: 15, blev jätteledsen så jag fick gå in en gång och stoppa om igen. KLockan 19:30 var det tyst :) Ungen sov och vi hade hela kvällen framför oss- lungt och skönt!  

Städa?

Sa jag nått om att städa idag ? jo tjena, klockan är 14: 25 och jag har hunnit så mycket som att lägga in den vikta tvätten!  Ändå har vi int egjort något idagh. När Felicia sov passade jag på att snabbt springa genom duschen och sedan började jag vika tvätten. Efter det vaknade hon och vi gjorde lunch. Pratade med mormor och Christer på telefon. Sedan plockade jag jo lite grann faktiskt. Fick ett intressant mail från en i mammagruppen som jag läste. Ringde Christer för å fråga en sak. Sen tog vi på oss kläder och gick till affären. Ja och förbi pappersinsammlingen. Tillbaka hemma är ungen jätteledsen, inget i blöjan ingen anledning- ser på klockan: 14: 50 ! VAD? Mellis redan ? Uppenbarligen. Ungen käkar och är glad. Snart är det läggdags för henne igen och om ca en timme kommer tant Moa. Och jag, har inte ens dammsugit ! Så förklara för mig nu, HUR hinner man med sånt !?

När jag var liten- hann MIN mamma med såndat och hon hade t.o.m dagbarn. Ja inte alltid men oftast och, och i alla fall två egna barn som behövde uppmärksamhet..
 Jo, mamma han med- vilket i och försig bidrog till att hon slutligen inte mådde så bra och när allt blev för mycket så kraschade det- äktenskapet mellan henne och pappa. Ja visserligen lever inte jag ensam och min "man" är inte jämt borta. Men jag å andra sidan, hinner inte med att städa / tvätta och handla. Och byta blöjor och ta hand om ETT barn. Jag måste välja, prioritera och jag unnar mig egen tid lite varje dag. Varje dag gör jag något som jag tycker är kul. Som att sitta här, juste- i stället fö att snabbt som sjutton dra fram dammsugaren och få skiten gjord.
 Men, det kanske är så det SKA vara ? Man kankse gör det instingtivt för att må bra ? Eller- är man bara lat? 


Den bästa natten!

Ja, i natt har vi sovit hur bra som helst! Flis las i sin säng kl 19: 30 i går och när klockan var 20: 05 så sov hon. Och hon sov fram till 03:28 för att vara exakt! Jag gick upp och gjorde välling och ungen somnar om till 06:50 då hon tycker att det är dags att gå upp! Men då var jag hur utvilad som helst så jag gick helt enkelt upp med henne. Det här går ju suuuper! Även om en halvtimmes skik i går höll på att reta gallfeber på oss. Eller mest på Christer som satt uppe hela natten med sitt arbete. Så han har inte fått sova mycket i natt. Men för en gångs skull är det inte pga Flis. Haha! Nu ligger Flis i sin säng för förmiddagsvila. Hon gnälller lite. Men hon skriker inte, jag tror att hon somnar snart. Eller, jag hoppas det! Idag ska vi städa här hemma. Och sedan i eftermiddag kommer tant Moa över på Middag och ska även umgås med mig och Flis i kväll. Christer ska ut med sina kompisar för att fira att kursen är slut, så det blir nog sent för honom ikväll-också!

Nå, inte har hon somnar ännu, jag får nog gå in...:(

5 min metoden!

Hej på er alla!

I går var jag och Felicia på BVC för avslutning på föräldrargruppen. Alla barn har blivit så stora ochde tär så kul att se hur barnen glädjs åt varandra.

Vi pratade sömn och många tog upp problemet med att barnen inte somnar ensamma. I vårt fall kudne Felicia inte somna uta att bli buren när hon var liten. Jag gick och konkade runt på ungen varje kväll och när hon tillslut somnade la jag ner henne i sängen, ibland vaknade hon av det och då var det bara att börja om. Men hon var så liten och det fanns inte på kartan att ungen skulle få skika sig själv till söms.

Senare kom vi på att gungandet i knät fungerade. Felicia låg på en kudde i knät och efter att jag ammat henne fick hon ligga i antingen mitt eller Christers knä och hon somnade mellan 5- 20 minuter oftast.

När Flis var tre månader lärde vi henne att sova i vagnen. Jag och mormor gick till min syster Flis moster hemifrån mormor. Vi visste att hon var trött och med mormors hjälp bestämde jag mig för att inte ta upp henne, utan nu skulle hon somna i vagnen! Det tog sin lilla tid och ungen skrek ganska högt och länge. Men hon somnade ! Fy vad man kände sig elak!

När Flis var nästan fyra månader började hon bli allt för okoncentrerad på att suga på bröstet hon ville titta på alla andra och kunde inte slå sig till ro. Jag bestämde mig för att ge sisita amningen i sängen och sedan lägga henne bredvid mig och sjunga för henne och hålla henne i handen. Ungen skrek en hel del hela den natten. HOn ville så gärna ligga på kudden i famnen. Men hon somnade.

Sen dess har vi gjort så. När Flis var 5 månader och tre veckor började vi med välling och började sakta men säkert introducera att Christer också skulle lägga henne. Det funkade sådär- ibland, ibland inte. Ungen vet vad hon vill.- hon vill ha mamma! De gånger jag har gått ut har det gått bättre. NÄr Flis nästan var sju månader så hade vi barnvakt för första kvällen i Flis liv. Mormor var här och gav nattvällingen. Det funkade jättebra!

Men nu så, nu står vi här med en unge som är fullt medveten om att hon kan spela med oss, få oss att göra som hon vill.
På BVC i går tog många upp detta. Många går fortfarande och bär sina barn till söms, eller ammar dem till söms.

BVC personalen berättade för oss att nu, är det dags att börja berätta för barnen, vem det är som bestämmer. Det blir jobbigare desto äldre barnen blir. På vägen hem så tänkte jag på det, och jag bestämde mig för att ungen måste lära sig bli trygg i sig själv. Att mamma och pappa finns här. Fast vi inte är i närheten. Väl hemma berättade jag om idén för Christer och han tyckte det lät grymt men bra. Vi vill inte hålla på så här i all evighet. VI vil inte ligga bredvid tills hon är 3- 4- kankse 5- 6 år. Nej hua!

Vi bestämde oss: Vi ska varva ner tidigt. Läsa saga, sätta på pyamas, mysa och ha trevligt tillsammans. Sedan är det välling i famnen i vår säng. Sedan läggs hon ner- i sin egen säng. Vi klappar om henne, pussar henne och säger
 "Godnatt, sov så gott mamma/ pappa älskar dig" och sen går vi ut. Vi klockade 3- 4 minuter igår. Och det tog en timme ! EN TIMME!! Och då somnade hon inte själv. Utan sista gången var hon så utmattad att jag bara la handen på henne så somnade hon.

NU på förmiddagen så gjorde vi samma sak igen. Och nog skrek hon. HOn blev jättearg och ledsen när jag första gången gick ut ur rummet. Den Sista gången gick Christer in och efter det så somnade hon !!!! Ungen sover nu i sin säng. Och det tog oss 32 minuter ! Och många " Gör vi verkligen rätt" ??

Torsdag 8/1

Idag har vi vart på BVC för att kolla upp Felicias prickar som hon har på huden vid blöjområdet. För trodde jag att det baa var vanliga prickar  ( som barn får ibland) men när de inte gav sig av så började jag fudnera på eksem, blöjeksem elelr anant. Men prickarna fanns ingen annanstans än just där blöjan sitter. Fast inte så mycket i ljumskarna heller.. nåja jag rinde bvc och fick komma dit redan näsa dag. Vår BVC sköterska visste inte heller ritkigt vad det kunde vara. Vi blev rekomenderade att byta blöjsort och att smörja med inotyol en vecka till. Sedan ska vi komma tillbaka för att se omdet blivit fler eller färre prickar...


I går sålde vi också våra fina katter. Det var med sorg i hjärtat jag satte in Ares i hans resebur och satte på MIssy sitt koppel och gav henne till den nya ägaren. Mammas älsklingskatter- hoppas att de får det bättre i sitt nya hem. För  visst märks det att de är borta nu. Och mest är det positivt. Inga katter som måste lyftas ut ur sovrummet när Felicia ska läggas. Inga som jamar och trånar efter balkongdörren, inga som väcker Flis med sina vilda lekar på kvällarna.
Men nog känns det tomt.  Jagbehövde inte mocka några kattlådor i går innan jag skulle sova ( jo fastdetvar iofs rätt skönt) Men ingen mys Missy kom heller inte upp i knät. Inga glada katt ansikten som möter upp en vid dörren på morgonen- och som ska följa med in på toaletten och strycker sig mot benen. Nåja, jag tror de får ett bättre hem och det är det viktigaste!

I natt blev det sådär med sömnen- Flis vaknade kl sex och ville ha välling. Eller hon var nog hungrig och jag hade ammat en timme innan så det fanns nog ingen mjölk kvar-- hehe! Men sen somnade hon vidare till 07:40. men nog var jag död då alltid! Så död man kan bli, trodde dock att jag skulle få sova en timme vid 10. Men Flis bestämde sig för att bara sova i en halvtimme och då höll jag precis på att somna.  Idag ska det nog inte göras mycket alls... vila låter bra :)

Lägger upp bilder på bilddagboken!

 
http://feliciasdagar.bilddagboken.se

Tisdag 6 / 1

Hej hopp på er alla!

Idag har vi inte hunnit med så mycket alls. Jag och Flis gick upp kl 08: 25 när ungen vaknade. Flis åt gröt och sedan väckte vi Christer som fick lägga henne. Jag tänkte att det var bättre att han gjorde det eftersom Flis åt så mycket gröt att hon inte skulle behöva varken välling eller gröt för att somna.  Jag gjorde dock en flaska välling åt dem och sedan gick jag ut för att handla och när jag kom tillbaka: Så sover båda två !  Och ungen sover ännu efter 1,5 timmes sovande :)

Jag har skaffar oss en bilddagbok! Ja, jag tror att det är enklare att lägga upp bilder varje dag, än att hinna skriva. Jag ska dock ha kvar bloggen för att kunna skriva lite mer detaljer om vad vi gör om dagarna.

Kika gärna in på feliciasdagar.bilddagboken.se

Vi ses ! Kram !

Torsdag 1/ 1

Jaha, då var det "dagen efter då" Hehe, nej jag skojjar bara. För oss blev det ingen "dagen efter".  Jag fick i alla fall lite sovmorgon i alla fall, fast jag gått och lagt mig före Christer. Vi åt ltie frukost och sedan la jag flis för att sova igen redan vid 9:00. Men det är ju rätt förståligt att man blir trött när man blir uppdragen kl 24:00 på natten och sedan är upe i en timme som man inte alls är van vid, specielt inte om man är en 6 månaders baby.

Vi passade på att spela pictionary med Sabina och Maria och efter det åkte Sabina hem. Vi å lunch tillsammans med Maria och sedan gick vi på långprommenad och Flis somnade nästan på en gång. Sedan gick vi till affären fär att köpa mjölk och avslutade sist med att följa Maria till bussen- som sen fick resa den långa vägen ända hem till Nortälje,


Hemma drack jag och Christer varm Oboy och Flis åt lite Mellis. Trots att hon vaknade när kl var 14:30 så höll hon sig vaken ända fram till kl 19:00 när hon blev stuptrött och Christer la henne för natten.


Onsdag 31/12 2008

Hej!

Då var det nytt år igen! GOTT NYTT ÅR ALLIHOP!!

Felicias första nyårsafton blev toppenbra! Våra 3 kompisar: Sabina, Therese och Maria kom hem till oss klockan 16:00. Vid 17:30 åt vi middag. En lite mer ovanlig middag för våra vänner. Flis kastade ner sina leksaker från sitt bord ett 10 tal gånger och ville ha sin musikbok på. Efter en stund tröttnade hon totalt och fick sitta i mitt och Christers knä växelvis. Vi åt himmelsk god mat. Christers potatisgratäng är supergod och till det hade vi fläsk karré. Tant Sabina gick runt å bar på Felicia efter middagen och jag och Christer tog reda på disken. Sedan la jag Flis för natten vid 1930 och hon somnade som en stock. Sedan spelade vi spel och hade det mysigt hela kvällen. Flis vaknade ett par gånger men kunde lätt somna om. Tror att hon vaknade av några smällare.
Vid 23: 50 vaknade hon igen och då tog jag upp henne och klädde på henne sin addidas mysoverall över pyamasen och sina tossingar, mössa och vantar och sedan stoppade jag ned henne i åkpåsen. Hon blev väldigt förvånad men var glad och inte alls rädd för varken smällare eller kompisarna. (Lite misstänksam var hon mot kompisarna när de kom hem till oss dock.) Vi stod på balkongen och skålade i chanpanj, fast inte jag då, jag skålade i Pomac! Fint var det!

Flis somnade sedan kl 01:00 med lite mer välling, helt utmattad!

Tant sabina tog en hel del bilder med sin kamera. Hon skulle maila över de till mig så ni får se de så småning om.

RSS 2.0