Söndag 25 / 1

Dagen började som vanligt. Flis vaknade och vi gick upp och Flis fiick sin välling i soffan.  Sedan sov Flis en stund och under tiden ringde Mormor och frågade om vi ville ha besök, och det ville vi såklart :)
När Mormor och Hasse kom hade Flis precis vaknat.  Flis kände igen Mormor men blev lite blyg för Hasse- Han hande ju rakat av sig allt skägg! : )






Vi åt lunch tillsammans och Flis åt sin burk. Men fick även smaka lite blodpudding, gott verkade hon tycka. Under tiden ringde moster Cathrine och frågade om vi vile följa med till STDPOOLEN ! OCh det ville vi gärna ! Telefonsamtalen gick vidare till Christer som tyckte det var en bra idé och även till Morbror Claes, men han fick vi inte tag på så vi fick ringa till morfar som sa att Claes fortfarande låg och sov då han och en kompis vart uppe och spelat dator till kl 05:00! TONNÅRINGAR!!

Nåja iväg kom vi tillslut. Jag hade packat iordning allt och fick ge Flis lite välling till mellis. I Bilen hoppades vi att hon skulle somna, men icke! När vi sen kom fram och jag och Flis gick in till damernas för att byta om så fick jag svaret : Bajs i blöjan. Inte går det att sova då. Men år uderbara lilla tjej var så glad och snäll hela tiden. Visst var hon trött. Men hon häll humöret uppe i alla fall. Tyckte det var rätt roligt att plaska i poolen och bada i bubbelpoolen. Christer och jag fick även tid att åka vattenrutchbanor och ha roligt på eget håll då Flis var med mormor!

Flis åt en halv burk mat och en heeel burk bananpuré sedan somnade hon i bilen med detsamma! Sov heeela vägen hem och sedan när vi kom hem så åkte Christer för att handla välling, gröt och blöjor då allt var nästan precis slut! Efter en liten stund kom det en ny familj och tittade på katterna. ( Ja sist fick vi tillbaks dem efter bara två dagar.)  Den nya familjen kommer och hämtar katterna på onsdag! Skönt, men lite sorgligt igen då.

Idag blri det NOG lugna gatan med mormor och moster i släkten har man aldrig någon aning om någonting. Och TUR är väll det  :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0