Bra dagar vid stranden

 

Bra dagar!

 

 

Andra dagen i rad har jag och Felicia badat med familjen ute på olika bad. Det är så härligt och fint. Min syster och hennes barn, mormor och så jag och Felicia vi har så roligt!

Jag badade mes syrrans söner, Anton och Gabriel medan Felicia sov i vagnen. Ja, mormor och min syster var förståss kvar på stranden så att de kunde ta Flis om hon vaknade. Vi hoppade från hopptornet och lekte och plaskade i vattnet. Barnen älskade det, likaså jag!

 

Ikväll kom min Vän Anna S hit och hälsade på och vi hade det så trevligt så. Felicia hade lite svårt att sova. Hon ville ha en till flaska välling, åt inte så mycket mat till middagen så hon var nog hungrig! NU sover hon i alla fall och jag ska snart krypa till kojs jag också!

 

Jag är så glad idag, så där så att jag bara går runt och ler hela tiden! Kraft och energi säger jag bara! Det får man verkligen av sådana härligt GODA nyheter!

 

Jag har missunnat dem, min familj under en längre tid. Jag har inte spenderat så mycket tid med dem och det är först nu jag känner att jag har saknat det. Ja det är kul ett tag och skönt att komma hem och stänga sin dörr, självklart! Å andra sidan, alla har vi vårt ibland. Jag har just blivit tillsammans med  J och vi, och även bara jag och Flis umgås en hel del med Vici, Matte och Ronja. Vi spenderar dagarna i lekparken och träffar fler och fler igenkännande barnfamiljer, ensamstående mammor och ännu fler barn.

Det är superpraktiskt att bo här. Nära till allt! Felicias förskola ligger ner för backen och mitt jobb inom 10 minuters bilresa. Mormor och moster bor också nära och jag borde, försöka träffa framför allt mina syskonsöner oftare! För GUD så roligt vi har när vi är tillsammans!

 

Jag är på tåget igen, på riktigt! Känner den där pirrande känslan av att livet, faktiskt är härligt!

Visst borde jag, verkligen ta tag i min C uppsatts och den hänger som en tung ryggsäck över mina axlar. Jag har ingen aning om hur det ska gå till och hur jag ska få motivationen och tiden till att sätta mig ned med det. Men jag måste.. någon dag!

 

I helgen är det pappa helg för Felicia. Den delen känns också, om än inte mycket men lite, lite lättare. Felicia pratar om sin pappa och hon har all rätt i världen att träffa honom och känna att han bryr sig om henne!  Är hon glad, är jag glad- så enkelt är det!

 

På fredag åker jag till J. På lördag ska vi till GRÖNA LUND med kompisar och på söndagen redan mitt på dagen ska jag hämta henne för att närvara vid inte mindre än TVÅ kalas samma eftermiddag/ kväll!

 

Jag kommer somna snart, med ett STORT leende på läpparna !


Om Du Lämnade Mig Nu


Jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu
 
jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu
 
jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns
 
jag kanske skulle leta upp nån yngre
som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen

om du lämnade mig nu

JAG VET att den här låten är sorglig. Och jag är inte nedstämd. Jag bara gillar den :)


Semester

One day left!

 

En dag! Sen har jag SEMESTER!! Min första riktiga semester! Jag kan inte riktigt ännu förstå det. Jag har längtat så. Det har vart, tro´t eller ej, men ibland en riktigt, tung vinter. Även om jag ibland försökte sopa undan det. Bara göra, gå upp, sluta tänka, bara köra.

Det var en tung vinter… Ett barn som helt plötsligt fick lära sig att gå längre tid på dagis. Jag hämtade henne i skymningen vid 16:15 tiden. Kände mig som världens sämsta mamma som bara fick hem en grinig och hungrig liten tös. Men tiden gick och vi vande oss. Fick dygnsrytmen på rätt kärl igen.

Men nu är det snart inte så mycket tid att passa. Det är lite mer ” leva för dagen”. Förhoppningsvis inte lika mycket ”hur mycket är klockan och nu måste jag, annars hinner jag inte”. Jag ska verkligen ta vara på vår lediga tid. Ge Flis den tiden, och mig själv. Bada, sola, äta glass, leka. Vara ute på sommarkvällarna, sova lite längre på morgonen. Göra saker som vi känner för. Försöka att bara vara.

 

Lite planer har vi för sommaren i alla fall och Felicia ska även spendera varannan helg tillsammans med sin pappa hela sommaren. Faktiskt, ska hon även träffa honom lite på måndag förmiddag. Ibland pratar hon om honom och när hon blir arg på mig så händer det att hon slänger sig på golvet och ropar efter ” MIN PAPPA”. Sen när jag frågar om hon vill ringa till pappa så blir hon arg på mig igen och säger ” Neeeej! ” Så jag vet inte riktigt vad hon sysslar med, två års trots, antar jag.

 

Nu i helgen ska vi förmodligen träffa Johanna och hennes son Alex. Vi ska förmodligen träffa Jens och fam Nestor också. Och jag ska försöka komma hem till Felicias moster/ min syster lite. Flis älskar att vara där och jag saknar hennes barn lite : )

Sen är det måndag, och då har vi ett annat kvällsbesök inbokat. Och sen är det tisdag och KALAS.

 

I will be 24 years old. Gisses, I am old :) Or not


Gabriel och Felciia. Kusiner (L)Gabriel och Felicia. Deras allra första träff.
En kusin fattass. Anton, som jag tyvärr inte hittade någon bild på. 

Dem tre barnen har en alldeles speciell plats i mitt stora hjärta :)

RSS 2.0