4/11

Efter en halvjobbig natt så vaknade Flis kl 07:00 och höll sig vaken till 08:15. Efter det så sov hon till 10:00! Tackar tackar. Under dagen hade hon svårare att komma till ro och ville inte alls sova. Hon åt dock jätemycket till lunch- tre stycken iskups potioner med potatis och majs och morot till efterrätt. Gott, gott! Sedan ringde Farfar och tackade för injudan till dopet och jag gick och la Flis, som vaknade efter 40 minuter igen. När hon vaknade tänkte vi åka iväg till centrum en sväng, men vi kom aldrig iväg. Vi letade i stället efter Christers laddare, som vi inte hittade... hehe. Ja, sen åt vi middag och jag la flis för att sova igen, denna gången sov hon i 30 minuter. sen var hon uppe och tittade på tv och lekte tillsammans med Christer och jag själv vek tvätt och diskade. Flis fick också ha på sig sin nya pyjamas idag för första gången. Nu har hon växt ut nästan alla 62 kläderna. Denna är en 68 pyjamas. Sitter hur bra som helst !


 i sin nya pyjamas   
Inbjudingskorten verkar har kommit fram till de allra flesta, på kvällen ringde även mormors fästman Hasse och tackade för injudan till dopet och bjöd oss även till hans födelsedagsfest nästa söndag. det blir roligt!
 
Efter att Flis hade sovit i ca en timme så vaknade hon och var inte på sitt vanliga. glada humör. Ingenting verkade gillas av henne. Hon var bara ledsen och tog inte emot mat. Det enda som hjälpte var när Christer tog henne och gick runt och bar på henne en stund så hon skulle lugna ner sig, och det fungerade :) Sedan kunde hon ta emot mat och somnade så sött igen!


Kommentarer
Postat av: Elenore

Barn kan vara ett enda stort frågetecken! :/

Kanske tänder på G?

2008-11-05 @ 06:10:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0